Default

Reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is een verzekering die het hele jaar van kracht is. Bij elke reis die de verzekerde maakt, is er automatisch dekking. De dekking vangt aan op het moment dat de verzekerde met zijn reis begint en eindigt bij thuiskomst.

Als u vaker dan één keer per jaar op reis gaat in binnen- en buitenland, dan is het al snel voordeliger om het hele jaar door verzekerd te zijn. Kortlopende reisverzekeringen zijn vaak relatief prijzig en u moet bij iedere reis weer opnieuw een verzekering afsluiten.

U bespaart uzelf tijd, geld en energie door een Doorlopende Reisverzekering te sluiten waarbij u tijdens iedere reis, waaronder ook wintersport, duiken en bergwandelen, voor alle gewenste dekkingen verzekerd kunt worden. U bent verzekerd van financiële en persoonlijke hulp wanneer dat nodig is. Desgewenst verzekert u ook uw partner en/of uw kinderen mee op uw polis.

U KUNT UW DOORLOPENDE REISVERZEKERING DIRECT AFSLUITEN, ZELF NOG OP DE DAG VAN VERTREK!!!

Welke reisverzekering past bij u?

Kies uw ideale verzekering. Wij hebben altijd een verzekering die bij uw specifieke manier van reizen past. Sluit in een paar stappen online uw gewenste reisverzekering af en u heeft de polis direct in uw mailbox.

BEREKEN PREMIE                             SLUIT ONLINE AF