Default

Pechhulp: voor auto en motor

Mondial Assistance Pechhulp
Snelle en professionele hulp bij pech onderweg voor zowel de auto als motor. Dan kunt u met een gerust hart op pad.

  

1.  Zeer betrouwbaar: grote automerken vertrouwen al jaren op de hulpverlening van Mondial Assistance  

Grote, gerenommeerde automerken vertrouwen al sinds jaar en dag op de pechhulpverlening van Mondial Assistance. Zodoende vertrouwen al 800.000 auto- en  motorbezitters in Nederland op onze hulp bij pech. ´Als Mondial Assistance zo groot is, waarom ken ik ze dan niet?´ Denk je wellicht. Dit komt doordat Mondial Assistance tot nog toe altijd hulp verleende uit naam van haar klanten. Grote kans dus dat je al eens door Mondial Assistance bent geholpen, zonder dat je het wist. Door onze jarenlange ervaring in hulpverlening bij ongeval en pech, weet Mondial Assistance als geen ander wat te doen als je auto of motor er een keer mee ophoudt. Of je nu op weg bent naar je werk of de wintersport in Oostenrijk, Mondial Assistance Pechhulp zorgt ervoor dat je snel weer je reis kunt vervolgen. Nieuwsgierig geworden? Beleef de pechhulp van Mondial Assistance en bekijk onze pechhulpfilm.

 

2.  Zeer scherpe premie – al een pechhulp pakket vanaf € 30,50 per jaar  

Mondial Assistance Pechhulp afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je beslist zelf. Net zoals de ingangsdatum. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een pechhulpverzekering hebt lopen.

 

Premie Mondial Assistance Pechhulp

 Pechhulp pakket

Dekkingsgebied 

Prijs

Pechhulp pakket 1Nederland exclusief woonplaats€ 30,50*
Pechhulp pakket 2Nederland inclusief woonplaats    € 49,00*
Pechhulp pakket 3Nederland + Europa exclusief woonplaats€ 53,00*
Pechhulp pakket 4Nederland + Europa inclusief woonplaats€ 67,50*
Extra module autoAanhangwagen (alleen i.c.m. pakket 4)€   9,00*
Extra module motorVervangende motor€ 22,50*
ToeslagAuto of Motor ouder dan 12 jaar€ 20,00*

 

* prijzen exclusief assurantiebelasting    premie is per jaar !!

3.  Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle pechhulp  

Niets voor niets is Mondial Assistance wereldwijd marktleider in hulpverlening. Die positie danken we aan een zeer complete en professionele dienstverlening. Zo hebben we eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken we in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto's. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en 's winters met skibox en winterbanden.  En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

 

4.  All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten  

Mondial Assistance Pechhulp is los af te sluiten en past bovendien bij elke autoverzekering. Je bent dus niet verplicht bij Mondial Assistance Pechhulp een andere (auto)verzekering af te sluiten. Op het moment dat je een Mondial Assistance Pechhulp verzekering afsluit kun je deze tot 1 jaar in de toekomst in laten gaan. De premie zal ook pas in de toekomst worden geïncasseerd. Dit houdt in dat je met een gerust hart je huidige pechhulp verzekering kunt beëindigen en je geen zorgen hoeft te maken ongedekt in de auto of op de motor te stappen.

 

5.  Uniek in Nederland, Vervangende Motor mogelijk  

De module ‘Vervangende Motor’ geeft je de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld op motorvakantie bent. Deze module kost €22,50 en is geldig in de gebieden waarvoor de pechhulp voor de motor is afgesloten.

 

Overzicht pechhulp in Nederland vs. Pechhulp in het buitenland

 Bij pechhulp in Nederland     Bij pechhulp in het buitenland
 Professionele reparatie ter plekke Professionele reparatie ter plekke

 Of: versleping naar de dichtstbijzijnde garage

 Of: versleping naar adres naar keuze

 Bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
 Vervoer naar huis van inzittenden

 Bij reparaties langer dan 48 uur: tot maximaal 30 dagen vervangend vervoer

 Tot twee dagen vervangend vervoer Indien nodig: terugbrengen van eigen auto of  motor naar Nederland