Default

Nh 1816 verzekeringen nieuwe mobiele App

Noordhollandsche introduceert unieke VerzekeringApp

2012-06-29

 

Altijd uw verzekeringsgegevens dichtbij met de nieuwe VerzekeringApp

Zonder papieren rompslomp altijd de gegevens over uw Noordhollandsche schadeverzekeringen onder handbereik! Dat kan met de nieuwe VerzekeringApp die u vanaf nu GRATIS in de App Store kunt downloaden.

 

 

 

 

 

Wat kunt u met de VerzekeringApp?

  • Met de VerzekeringApp krijgt u een mobiele internet applicatie in handen, waarmee u interactiefuw Noordhollandsche  verzekeringszaken kunt regelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een aanrijding via mobiel schademelden die schade direct bij uw adviseur kan melden. Ook kunt u met het speciale noodhulpnummer  088-1121816 van de Noordhollandsche Hulpdienst direct hulp inroepen bij een noodsituatie. 
  • De app bevat uiteraard ook alle actuele gegevens van uw verzekeringsadviseur zodat zijn advies en service nooit ver   weg zijn.
  • Ook kunt u met uw bestaande inlogcodes van uw polispas 24 uur per dag 7 dagen per week uw digitale polisdossier ‘ Mijn Polissen’ raadplegen. En daarin vind u ook de actuele polisvoorwaarden.
  • En de App bevat ook uw groene kaart. 

 

De VerzekeringApp is momenteel beschikbaar voor iPod touch, iPhone en iPad met versie 5 of hoger van Apple’s besturingssysteem iOS. Op een later tijdstip zal de VerzekeringApp ook voor Android apparatuur beschikbaar komen.

Uw papieren verzekeringsadministratie is met de komst van onze VerzekeringApp verleden tijd en daarom bevelen wij de VerzekeringApp van harte bij u aan.

De verzekeringsApp is vanaf nu met de onderstaande links gratis te downloaden in de Appstore

http://itunes.apple.com/nl/app/verzekeringapp/id533433932?l=nl&ls=1&mt=8

Noordhollandsche van 1816