Default

Nieuw: de gratis HelpMe app van Mondial Assistance

Heb je een pechhulp- of reisverzekering van Mondial Assistance? Download dan gratis de HelpMe applicatie. Met de HelpMe app kun je als klant van Mondial Assistance overal ter wereld en 24/7 hulp aanvragen. Of je nu met autopech langs de weg staat, medisch advies nodig hebt, of op zoek bent naar een hulpdienst. Met behulp van de HelpMe app heb je nog beter toegang tot de beste hulpverlening van Mondial Assistance. Waar je ook bent…   

 

De HelpMe app in het kort:

Eenvoudig je pechhulp- of reisverzekeringpolis toevoegen 

 • Een overzicht van je reis- en/of pechhulpverzekering 
 • Eenvoudig pech melden met je exacte locatie
 • Direct contact opnemen met de Reisarts van Mondial Assistance voor medisch of inentingsadvies
 • Toegang tot handige hulpdiensten (autoverhuurbedrijven, tankstations, ruitschade, bandenservice)
 • De Nederlandse Verzekeringawards heeft de HelpMe app van Mondial Assistance bekroond met een Gouden Schild in de categorie E-Business.

   

  E-Business Award voor de HelpMe app

  Donderdagavond 22 september 2011 werden voor de derde keer de Nederlandse Verzekeringsawards uitgereikt. De HelpMe app van Mondial Assistance werd beloond met een Gouden Schild in de categorie E-Business. De vernieuwende smartphone applicatie maakt hulpverlening voor reizigers nog sneller en eenvoudiger toegankelijk. Vorig jaar nam Mondial Assistance al twee Gouden Schilden in ontvangst voor Schadeservice van het jaar (Mondial Assistance Pechhulp) en Schadeproduct van het jaar (Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering). 

  HelpMe App:  Met de HelpMe app heeft de verzekerde zijn polisgegevens en de contactgegevens altijd bij de hand en kan eenvoudig een melding bij de alarmcentrale worden gedaan. Bovendien beschikt de app over een zoekfunctie waarmee simpel en snel nuttige plaatsen binnen Europa (bijvoorbeeld een tankstation) in de buurt kunnen worden gelokaliseerd. De app is geschikt voor ruim 90% van de smartphones en is te downloaden, zie hieronder.

  Downloaden

 •  

  Heb je een Android toestel?
  Zoek in de Android Market store op je mobiel op het zoekwoord 'Mondial'. Vervolgens vind je de HelpMe app van Mondial Assistance die je in de Market store kunt downloaden. 

   

   

   

  Heb je een iPhone?
  Zoek in de Appstore op je iPhone op het zoekwoord 'Mondial'. Vervolgens kun je de HelpMe app van Mondial Assistance in de Appstore downloaden.

   

  Heb je een Windows 6.5 toestel?
  Zoek in de Marketplace van Windows op je mobiel op het zoekwoord 'Mondial'. Vervolgens kun je de HelpMe app van Mondial Assistance in Marketplace downloaden. Download de QVGA versie als je een klein scherm hebt en de VGA versie als je een groot scherm hebt.  

  Heb je een Blackberry?
  Zoek in de Blackberry App World store op je Blackberry op het zoekwoord 'Mondial'. Vervolgens kun je de HelpMe app van Mondial Assistance in Blackberry App World downloaden.

   

  Heb je een Symbian (Nokia) toestel?
  Zoek in de Ovi store store op je Nokia op het zoekwoord 'Mondial'. Vervolgens kun je de HelpMe app van Mondial Assistance in de Ovi store downloaden.

   

   

  QR-scan

  Scan de QR code met je telefoon en download gratis de HelpMe app voor jouw mobiel!

   

  Voor Android toestellen:

   

  Voor iPhone toestellen:

   

  Voor Blackberry toestellen: